Sierbestrating Eersel

Wilt u uw tuin in Eersel voorzien van (nieuwe) sierbestrating? Bij bestratingsbedrijf Jan Schoofs vindt u vakmensen met een voorliefde voor bestrating. Wij beschikken over een ruim assortiment aan hoogwaardige producten. Wij voorzien u graag van persoonlijk en deskundig advies dat perfect op uw wensen aansluit. Neem nu contact met ons op!

Sierbestrating

Wij hebben al 20 jaar lang ervaring op het gebied van sierbestrating op professioneel en particulier gebied. Een tuin is niet compleet zonder sierbestrating. Het is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Bij ons is de keuze uitgebreid en er is altijd een geschikt type bestrating te vinden die helemaal aan uw wensen voldoet.

Wat is sierbestrating?

De naam zegt het eigenlijk al, maar deze bestrating is er voornamelijk voor de sier. Wanneer u uw tuin, terras, oprit of parkeerplaats laten bestraten is dit vaak rechttoe rechtaan en puur functioneel. Sierbestrating is zowel functioneel als mooi.

Breed assortiment

Bij bestratingsbedrijf Jan Schoofs kunt u uitstekend terecht voor uw tegels. Wij beschikken over een ruim assortiment aan siertegels, natuursteentegels, betonproducten en afwerkingsproducten. Bij ons vindt u altijd waar u op zoek naar bent!

Sierbestrating Eersel

Type tegels

Bij ons heeft u een ruime keuze uit verschillende types tegels. Zo kunt u kiezen voor een bakstenen bestrating. De tegels wordt van kei gemaakt en zorgen voor een nostalgische uitstraling. Ze gaan jarenlang mee en kunnen opnieuw gebruikt worden. Een betonnen bestrating is ook een optie. Het ziet er mooi uit, is verkrijgbaar in verschillende kleuren en gaat jarenlang mee.

Natuurstenen bestrating

Bent u op zoek naar een natuurlijke uitstraling? Ga dan voor een natuurstenen bestrating. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit leisteen, marmer, graniet of hardsteen. Het geeft uw tuin een prachtige unieke en bijzondere sfeer.

Halfverharde bestrating

Met halfverharde bestratingen worden verhardingen van grind en split bedoeld. Grind wordt vaak gebruikt als decoratie, terwijl split juist perfect is voor een wandelpad. Grind is ronder van vorm, split is juist hoekiger.

Persoonlijke benadering

Bij ons staat persoonlijke benadering centraal. Met onze voorliefde voor bestrating komen we graag persoonlijk bij u langs. We bekijken dan samen de huidige situatie en bespreken we al uw wensen door. Aan de hand van deze afspraak maken we vrijblijvend een persoonlijk advies inclusief een offerte op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent en betaalt u nooit te veel!

Kosten sierbestrating

De kosten van uw sierbestrating zijn compleet afhankelijk van verschillende factoren. Zo is het belangrijk om te weten om welk oppervlakte het gaat, welke type tegel en uw verdere wensen. Wij komen graag bij u langs om u te voorzien van een persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte op maat. Wij hanteren alleen eerlijke en scherpe prijzen, zodat u nooit te veel betaalt.

Sierbestrating Eersel

Voor sierbestrating in Eersel en omgeving bent u hier aan het juiste adres! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!