Bestrating Eersel

Wij zijn het adres voor uw bestrating in Eersel en omgeving! Bij ons kunt u terecht voor de bestrating van uw tuin, terras, oprit of parkeerplaats. Wij bieden een ruim aanbod in verschillende soorten tegels, zoals keramisch, gebakken, natuursteen en beton. Zo zit er altijd wel iets bij wat helemaal aan uw wensen voldoet. Wij verzorgen graag uw complete bestrating in Eersel en omgeving!

Eersel en omgeving

Vele tevreden klanten uit Eersel gingen u al voor. Of u nou uw tuin wil veranderen, een terras laten bestraten of een nieuwe oprit wil laten aanleggen, wij helpen u graag! Wij staan voor een persoonlijke benadering. Dit betekent dat wij persoonlijk langskomen om de huidige situatie te bekijken, al uw wensen te bespreken en u te voorzien van een advies op maat.

Vakbekwame stratenmakers

Wij geloven in de kracht van persoonlijke benadering. Bij ons maakt u kennis met onze professionele straatmakers die jarenlange ervaring hebben en over de juiste kennis beschikken om uw bestrating perfect te leggen. Bestrating is namelijk erg bepalend voor de uitstraling van uw woning en tuin en wij helpen u daar graag bij.

Werkzaamheden bestratingsbedrijf Jan Schoofs

Wij verzorgen niet alleen uw complete bestrating, maar helpen u ook graag bij de volgende werkzaamheden:
– Terrasbestrating
– Tuinbestrating
– Sierbestrating
– Oprit bestraten
– Parkeerplaats laten bestraten
– Levering van zand en stenen
– Vrijblijvend en persoonlijk advies
– Een compleet tuinontwerp
– Het verwijderen van bestrating

Bestrating Eersel

Ruim aanbod tegels

Wij beschikken over een ruim assortiment aan verschillende soorten tegels, zodat u altijd zoekt waar u op zoek naar bent. Uiteraard voorzien wij u graag van een advies, waardoor u nog jarenlang blij bent met uw tegels. Bij ons kunt u bijvoorbeeld terecht voor betontegels, natuursteentegels, keramische tegels en gebakken tegels.

Natuursteentegels

Kies voor natuursteentegels wanneer u graag een luxe uitstraling in uw tuin of rondom uw woning wilt! Deze tegels zorgen voor een bijzondere en unieke uitstraling waar u zich meteen heerlijk in thuis voelt. Populaire voorbeelden van natuursteen zijn marmer en graniet.

Betontegels

Betontegels zijn ideaal voor het bestraten van een parkeerplaats of oprit. Ze kunnen goed tegen een stootje, maar tegelijkertijd geven ze een prachtige warme uitstraling. Daarnaast zijn ze uitermate geschikt voor diverse legmotieven.

Gebakken tegels

Gebakken tegels zo goed als onverwoestbaar, tijdloos en onderhoudsvrij. Door deze voordelige kenmerken zijn gebakken tegels erg populair. Deze soort tegels gaan jarenlang mee, van generatie op generatie, omdat ze makkelijk opnieuw te gebruiken zijn. Ze zijn bestand tegen verwering en kleur- en slijtvast waardoor ze altijd mooi blijven.

Keramische tegels

Keramische tegels zijn één van de meest duurzame en gebruiksvriendelijke tegels. Ze zijn bestemd tegen alle weeromstandigheden en makkelijk schoon te maken omdat ze geen vocht en vuil opnemen.

Bestratingskosten

De kosten van uw bestrating is bepalend aan de hand van uw wensen, de oppervlakte en het soort tegel. Wij komen graag persoonlijk bij u langs om u te voorzien van een persoonlijk advies en een op maat gemaakte offerte inclusief een eerlijke en scherpe prijs. Laat u verrassen door onze inzicht en kennis op het gebied van bestrating.

Bestrating Eersel

Woont u in Eersel of omgeving en wilt graag uw terras, tuin, oprit of parkeerplaats laten bestraten? Bij bestratingsbedrijf Jan Schoofs maakt u kennis met vakmensen, met een voorliefde voor bestrating. Neem nu contact op voor onze mogelijkheden of voor meer informatie!