Bestrating Bladel

Voor bestrating Bladel en omgeving staan wij altijd voor u klaar! Wij bieden een ruim assortiment aan in verschillende bestratingsmaterialen, zoals beton, natuursteen, keramisch en gebakken bestrating. Bij Bestratingsbedrijf Jan Schoofs kunt u uitstekend terecht voor een complete ontzorging van uw bestratingswensen!

Bladel en omgeving

Een aantal jaar geleden zijn wij begonnen in Bladel en daar ligt nog steeds onze thuisbasis. Vanuit hier hebben we al vele klanten mogen verblijden met onze bestratingen. Door ons ruime aanbod aan verschillende tegels zit er altijd wel iets bij wat helemaal naar uw wens is!

Professionele stratenmakers Bladel

Is de bestrating in uw tuin aan vervanging toe, wilt u een oprit laten bestraten of kan uw tuin wel een upgrade gebruiken? Bij ons bent u aan het juiste adres! Bestrating is zeer belangrijk voor de uitstraling van uw tuin en woning. Wij helpen u daar graag bij.

Persoonlijke benadering

Wij staan voor persoonlijke benadering en komen daarom altijd bij u langs om de huidige situatie te bekijken. Op deze manier kunnen we de omgeving goed in ons opnemen, uw wensen rustig doorspreken en u voorzien van een passend advies.

Werkzaamheden

Bij ons kunt u terecht voor de volgende werkzaamheden:
– Tuinbestrating
– Compleet tuinontwerp
– Terrasbestrating
– Oprit bestraten
– Parkeerplaats laten bestraten
– Sierbestrating
– Bestrating verwijderen
– Leveren van stenen
– Levering van zand
– Vrijblijvend advies

Bestrating Bladel

Ruim assortiment

Om uw terras, tuin of oprit helemaal naar wens te laten bestraten beschikken wij over een ruim assortiment aan betontegels, natuursteentegels, keramische tegels en gebakken tegels. Zo heeft u altijd voldoende keuze!

Betontegels

Betontegels kunnen goed tegen een stootje en zijn daarom onder andere perfect voor het aanleggen van een oprit of parkeerplaats. Ze geven een warme uitstraling en zijn bijzonder goed geschikt voor verschillende legmotieven.

Natuursteentegels

Wilt u uw tuin of terras een luxe uitstraling geven? Kies dan voor natuursteentegels! Ze geven uw tuin niet alleen een luxe sfeer, maar geven een geheel eigen karakter aan de omgeving. Voorbeelden van verschillende soorten natuursteen zijn hardsteen, kalksteen, leisteen, kwartsiet, marmer en graniet.

Keramische tegels

Keramische tegels zijn perfect voor buiten! Ze kunnen tegen alle soorten weersomstandigheden, ze nemen geen vuil of vocht op en zijn eenvoudig schoon te maken. Het is de meest gebruiksvriendelijke en duurzame soort van alle vloeren.

Gebakken tegels

Gebakken tegels zijn erg populair, omdat ze onderhoudsvrij, tijdloos en zo goed als onverwoestbaar zijn. Deze tegels gaan generatie op generatie lang mee en zijn eenvoudig opnieuw te gebruiken. Ze zijn slijtvast, kleurvast en bestand tegen verwering waardoor ze mooi blijven.

Kosten bestrating

De kosten voor het bestraten van uw oprit, tuin, terras of parkeerplaats is afhankelijk van verschillende factoren. Zo is het belangrijk om te weten om welke oppervlakte het gaat, welke soort tegels u graag wilt en wat uw verdere wensen zijn. Wij komen daarom graag persoonlijk bij u langs om u te voorzien van een advies inclusief marktconforme prijzen.

Bestrating Bladel en omgeving

Wij helpen u graag bij het verwezenlijken van uw droomtuin betreft bestrating in Bladel of omgeving! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust even contact op!